LI-62A7179F07FED
top of page
Trainingsdag 16 maart
Prospecting 3.0
Trainingsdag15 september
Closing Community
workshop

In ons vak is het cruciaal dat je minimaal eens per kwartaal weer even goed op scherp wordt gezet. Daarom organiseren wij vier keer per jaar een dag vol met 'training by doing' samen met vakgenoten. Voor de Closing Community, maar ook voor een aantal nieuwe gezichten. Heb jij de vorige trainingsdag van de Closing Community gemist? Of was je er bij en wil je de volgende sessie niet missen? Claim dan snel je seat voor de trainingsdag op 15 september.

Wphotography-willemijnbeekman.com-162.jpg
Diede Schuring
Founder Closing Company
Show them, so you don't have to tell them
Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Hieronder lees je waarom je dit niet wil missen.

Haluk Simsek,
Sales Director

Waanzinnig goed! Deze trainingsdag was gewoon nóg leuker dan de eerste. De energie, de inhoud de interactie. De groep was leuk, het eten was fantastisch, dit moeten we vaker doen. Diede verrast me elke keer weer met haar energie en positieve instelling, ze heeft een klik met iedere deelnemer, wil iedereen helpen en luistert heel goed. Als klapper op de vuurpijl was er een hele gave gastspreker. Wij zijn er volgende keer weer bij.

Trainingsdag 
Prospecting 3.0

Wanneer

Waar


Wat

Kosten

16 december van 9:00 - 17:00

 

The Goldenroom Karaat

Houthavenkade Amsterdam

 

Trainen met vakgenoten

Prospecting 3.0

Persona, Hitlist, Automation, (Cold) Calling

Theorie, opdrachten, cases

Uitgebreide lunch & borrel

Unieke Community
 

€399,- excl. BTW

Wphotography-willemijnbeekman_edited.jpg

Luciënne van de Kar,

Business Development Manager

‘’Ik heb heel veel energie gekregen van deze dag en ben getriggerd. Het is erg leuk om met andere sales professionals te sparren en kennis te delen. De gastspreker was inspirerend, deze creatieve manier van verkopen heeft mij echt aan het denken gezet. Je merkt dat Diede de groep goed kent en daardoor met relevante voorbeelden kan komen voor jouw business.’’
bottom of page