LI-62A7179F07FED
top of page
Zoeken

Closing company - het begin

Bijgewerkt op: 20 sep. 2022

Vandaag is voor mij een hele bijzondere dag! De eerste dag van mijn bedrijf. Tijdens 12 jaar commerciële rollen, van Sales Rep tot aan Sales Director ontwikkelde ik een passie voor het sales vak en een droom voor een bedrijf waarmee ik elke dag die passie kan overbrengen aan anderen.


De afgelopen jaren visualiseerde ik mijn droom bedrijf. Een community van ambitieuze sales mensen die dezelfde passie delen voor het vak, mensen inspireren, trainen, coachen en vooral omgeven met allemaal gedreven mensen die elke dag willen leren en de beste versie van zichzelf willen bereiken. Ik wil mensen 'on the job' laten zien dat je nog zóóveel meer kan bereiken dan dat je voor mogelijk hield.


Nu, jaren later, ga ik mijn droom realiseren! Ik ben er klaar voor, dat voel ik aan alles. Blijkbaar moest ik eerst nog andere lessen leren voordat ik precies wist hoe ik van grote waarde voor anderen kan zijn.


Ben jij benieuwd? Wil jij ook volle kracht vooruit? Wil je onderdeel zijn van dit avontuur? Kom dan snel een (virtuele) kop koffie drinken! Je kan een meeting plannen via deze link.

358 weergaven

Comments


bottom of page