LI-62A7179F07FED
top of page
Vacature Sales Consultant 

Kun jij inspireren en anderen meenemen in jouw visie? Heb je veel durf en ben je analytisch? Dan heb je misschien wel alles in je om Sales Consultant bij Closing Company te worden. Als Sales Consultant zit je bij ons goed. Je zal allerlei verschillende organisaties adviseren over de best werkende sales strategie en hen helpen om op basis van data bij te gaan sturen. Je kan bij alle Community trainingen aanwezig zijn en je bent direct onderdeel van de leukste Sales Community van Nederland. Kortom: extreem veel leren, een groot netwerk opbouwen en genieten van het proces naar groei. Wat heb je ongeveer nodig?

 

  • +5 jaar werkervaring in B2B sales;

  • Een eigen visie op B2B sales;

  • Proces gedreven;

  • Data driven en analytische skills;

  • Ervaring of affiniteit met bedrijven adviseren.
     

Als Sales Consultant bij Closing Company ben je adviseur voor onze klanten. Vaak start-ups & scale-ups met een eigenwijze visie en een grote ambitie. Je adviseert klanten over hun aanpak en proces en zoekt samen met hen de optimalisatie. Samen leggen we het heringerichte proces vast in een Blackbook Sales.

 

Bij Closing Company krijg je genoeg ruimte om jezelf optimaal te ontwikkelen. Wij zijn niet voor niets een sales training & advies bedrijf. Er wordt van jou verwacht dat je goed naar klanten kan luisteren en met een helicopter view naar werkprocessen kan kijken. Door je analytische skills zie je snel kansen voor optimalisatie en weet je dit te vertalen naar vernieuwde processen. Mocht je hier nog niet helemaal zeker over zijn, dan kun je van ons verwachten dat wij jou helpen en trainen naar de beste versie van jezelf en een autoriteit in de markt op het gebied van sales.

bottom of page